marann.reismee.nl

Dubai, een te gekke dag!

Na een heerlijk nachtje zijn we uitgerust. Vandaag hebben we het The Palm Jumeirah bezocht met het hotel Atlantis The Palm, een extreem luxueus hotel. Je kijkt je ogen uit. Ferrari’s en andere luxe auto’s voor de deur, binnen marmer, goud, zuilen én een mega aquarium. Maar liefst 65.000 vissen, waaronder haaien en roggen zwemmen er rond, bizar gewoon. Er is ook nog een waterpark, wel gezien maar niet bezocht.

Pracht en praal dus, een groter contrast met ons hostel is niet denkbaar ?.

Wij vonden een heerlijk plekje op het strand bij club Nasimi beach. Naast het Atlantis hotel, maar een stuk beter betaalbaar ? én veel leuker. Heerlijk geluncht en vervolgens lekker neergeploft op de strandbedden (inbegrepen bij de lunch, hoe mooi is dat ?).

Na een paar uurtjes chillen, zijn we met de monorail teruggegaan en belandden we in de souk Madinat Jumeirah, een reconstructie van een traditionele Arabische souk. Gebouwd in 1998, als ik het goed gehoord heb. Veel, heel veel winkeltjes en restaurantjes, lekker sfeertje. Prima plek voor een paar uurtjes. De dag rondden we af met een bustour by night door Dubai. Mét een lichtshow, zie video, hoe verzin je het.....


Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active